ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
TL - döviz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hl.demirkaya
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hl.demirkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 13:33 |
Mal alislari ve yurtiçindeki firma carilerini tl cinsinden, yurtdisi mal satislari ve yurtdisindaki firma carilerini de döviz cinsinden tutubilmek için netsis de hangi ayarlari yapmamiz gerekli. (entegre 2).
Cevaplariniz için simdiden tesekkürler. |
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
carihesap kartlarinda dövizli cariyi isaretle |
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
hl.demirkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hl.demirkaya
|
tesekkür ederim.
peki bu degisiklik satis faturasina da yansir mi otomatik olarak. |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Parametrelerde Döviz takibini açmaniz lazim. Hem genel Parametrelerde, hem Fatura Parametrelerinde.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
hl.demirkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hl.demirkaya
|
dediginiz ayarlar tanimli sekilde, faturada asagidaki resimde göreceginiz üzere döviz tipi fiyati ve kuru aktif degil. bunun aktif olmasini nasil saglariz? ayrica cari de de dövizli kisimlar bos duruyor
faturadan alinti alis faturasi: cari: Düzenleyen hl.demirkaya - 18 Ocak 2011 Saat 16:38 |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
stok kartinda Döviz Satis & alis Tipi ve fiyati girmelisiniz. :)
|
|
|
|
hl.demirkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hl.demirkaya
|
tesekkür ederim. her açilacak stokta ayri ayri belirtmek yerine, önceden tanimli hale getirebilir miyiz, tek seferde. böyle bir sey mümkün mü?
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Islemler > Hizli Degisiklikten yapabilirsiniz.
|
|
|
|
hl.demirkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hl.demirkaya
|
tesekkür ederim. satis faturasini tek olarak nasil iptal edebiliriz. henüz tek fatura girdigimden dönemsel silme kismindan sildim fakat stoga bu iptal islemi yansimamis sanirim. eksi hatasi veriyor. silme islemini dengeli bir biçimden nasil yapabilirim?
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Siz bir egitim alsaniz iyi olur.:)
Fatura üst bilgilerinden silme yapacaksiniz.
Ayni fatura nosu ile tekrar faturayi kaydedin.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |