ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Cari Hareket Kontrol |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
backdoor
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2011 Saat 11:16 |
Netsis' in içindeki cari modulunde islemler kisminda hareket kontrol adinda bir sekme var. Bu carileri tek tek kontrol ediyor. Fakat biz cariler için toplu olarak hareket kontrol çalistirmak istiyoruz. Bununla alakali ne yapabiliriz ? Bir kisayolu varmidir ?. |
|
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
cari kod araliklarini bos birakip tamama basinca tüm carileri kontrol eder |
|
backdoor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
http://img529.imageshack.us/i/kontrl.jpg/
Ama malesef orda aralik cikmiyor Hareket kontrole basinca sadece tek cari girebilecegin bir alan cikiyor .. Üstteki resimdeki gibi gozukuyor. Düzenleyen backdoor - 04 Ocak 2011 Saat 15:00 |
|
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
pardon
cari kod sahasini bos birakip direk tamam a basinca tüm carileri kontrol eder.
|
|
backdoor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Onuda denedim fakat eksik birseymi yapiyorum anlamadim. Yine olmadi.
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kod alanini bos birakirsaniz istediginiz olur.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
backdoor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kod alanini bos biraktim fakat malesef dediginiz gibi olmadi. Direkt olarak hareket kontrolü bitti diyor ve hiç bir caride hareket kontrolü yapmadigim gozukuyor. Baska bir sekli yada yolu varmidir ?
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Haklisiniz Stok ile karistirdim.
Orada tek tek yapmalisiniz.
|
|
|
|
backdoor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bunun için kucuk bi yazilim gerekicek saniyorum.. Baska bir yolu yok gibi.
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet,
Veya SP yi degistirmek lazim..
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |