ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP Rapor Hazırlama
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - stok sayim hakkinda mühimm okuyun
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

stok sayim hakkinda mühimm okuyun

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
ozgemhsbc Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozgemhsbc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: stok sayim hakkinda mühimm okuyun
    Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2009 Saat 18:44
STOK SAYIM GIRISIMIZI MANUEL YAPIYORDUK.SIMDI ISE DEPO MODÜLÜ KULLANIMA SOKMAK ISTIYORUM ACIL YARDIM ANCAK SAYIM GIRISINI STOK MODÜLÜNDEKI SAYIMDAN GIRERSEM STOK HAREKETLERINDE SAYIMINM GÖRÜNMÜYOR.:-)
ÖZGE BEN
ozge
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2009 Saat 09:01
:) Özge Hn. Ayni yerden sayim girisini stok hareketlerine isleme yapmalisiniz.
Simdiki adi Sayim Farkini Satis Hareket isleme

Düzenleyen Conari - 10 Temmuz 2009 Saat 09:05
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozgemhsbc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2009 Saat 12:06
ii de o zaman bayagi zahmetli olaccak kalem çok
ozge
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2009 Saat 12:26
Sayimi girdikten sonra buradan komut veriyorsunuz zahmetli bir olay degil yani.
stoklara sayim farki olarak yaziyor.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozgemhsbc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2009 Saat 12:30
tam anlamis olmamakla birlikte tesekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrDead
ozge
Yukarı Dön
glrdnz Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı glrdnz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 11:02
Arkadaslar merhaba stoklarim belirli bir miktara düstügünde sistemin beni uyarmasini istiyorum.
yani azami stok miktarlarini belirlemek bunun altina stogum düstügünde ona göre malzeme siparis etmek istiyorum.
tesekkürler.
Yukarı Dön
Personel Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Personel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 13:44
Malumunuz dönem sonu yaklasti. Sayim, sayimlarin islenmesi, degerlenmesi, eksik, fazla çikan stoklar gibi konularda dikkat edilecek hususlari bir baslik halinde tecrübeli arkadaslar bur da bu konuyu islem sirasina göre paylasirlarsa ben ve birçok arkadasim yaralanmis olur .

Selamlar.
Yukarı Dön
Personel Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Personel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 11:48
Malumunuz dönem sonu yaklasti. Sayim, sayimlarin islenmesi, degerlenmesi, eksik, fazla çikan stoklar gibi konularda dikkat edilecek hususlari bir baslik halinde tecrübeli arkadaslar bur da bu konuyu islem sirasina göre paylasirlarsa ben ve birçok arkadasim yaralanmis olur .

Selamlar.
Yukarı Dön
GungorYilmaz Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GungorYilmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 21:38
Merhaba;

Stok > Kayit > Stok Planlama Kayitlari
Ekraninda ilgili Stok kartini seçip Planlama_2 ekraninda
Azami Limit
ve
Asgari Limit
alanlarina yazarak daha sonra

Stok Modülünde Rapor > Ek Listeler > Denetim Listesi > Ikaz Listesi

Ekranindan istedigin raporu kolaylikla alabilirsin.

Güngör Yılmaz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,688 Saniyede Yüklendi.