ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Şikayetleri ve Diğer Sorular
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Redcode SMTP Kimlik Dogrulamasi Gerekiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Redcode SMTP Kimlik Dogrulamasi Gerekiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
yasark Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Redcode SMTP Kimlik Dogrulamasi Gerekiyor
    Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2010 Saat 09:04
Merhaba

Mail ayarlarinda sadece smtp server, kullanici adi ve sifre var. Ancak kimlik dogrulamasi gerekiyor seçenegi ve port seçenegi yok. Bu ayarlari nasil girebiliriz?

Tesekkürler...
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2010 Saat 10:35
portU özel parametre ile giriyorsunuz.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
yasark Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2010 Saat 17:37
Orjinalini yazan: Conari Conari Yazdı:

portU özel parametre ile giriyorsunuz.

nasil oldugunu açiklarmisiniz?
Yukarı Dön
fmehmetcabuk Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fmehmetcabuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 08:37
Port Ayarlama su sekilde yapiliyor diye biliyorum.
http://www.netsiserp.com/?p=76

Düzenleyen fmehmetcabuk - 29 Kasım 2010 Saat 08:40
Yukarı Dön
yasark Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 08:56
Orjinalini yazan: fmehmetcabuk fmehmetcabuk Yazdı:

Port Ayarlama su sekilde yapiliyor diye biliyorum.
http://www.netsiserp.com/?p=76

Evet , portu degistirdim ama olmadi. Geriye göndermemesinin tek sebebi olarak " Giden sunucum kimlik dogrulamasi gerekiyor" seçimi kaldi. Aceba bunu nasil yapabiliyoruz? Outlook vs de de denedim. Bu click olmadan gönderemiyorum. Bunun da parametresi var mi aceba?
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fmehmetcabuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 09:18
Yardimci Programlar  / Sirket Sube Parametre Tanimlari  sayfasinda parametreler tabinda en altta smtp kullanici adi ve sifresi girebilecegin bir kisim var. Bilgileri girdikten sonra Netsis' i kapatip açmayi unutmayin.
Yukarı Dön
yasark Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 09:25

Yardimci Programlar  / Sirket Sube Parametre Tanimlari  sayfasinda parametreler tabinda en altta smtp kullanici adi ve sifresi girebilecegin bir kisim var. Bilgileri girdikten sonra Netsis' i kapatip açmayi unutmayin.

Ben mi anlatamiyorum, yoksa saka mi yapiyorsunuz?

Diyorum ki, kullanici adi, sifrem tamam. port da tamam. 25,587 ikisinide kullanabiliyorum ama 587 de ekledik olmadi ve sorun açik ve net belli.

Eski mail sunucum (kendi kurdugumuz) kimlik dogrulamasi gerektirmiyordu bu nedenle sikintim yoktu ama yeni yapimda smtp server kimlik dogrulamasi istiyor ve bunu seçebilecegim hiçbir alan yok.

Anlatabildim mi? Ben SMTP Server diyorum, siz bana kullanici adi sifre diyorsunuz.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fmehmetcabuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 09:31
Arkadasim girdigin bilgileri mi okumuyorsun adi üzerinde smtp kullanici adi ve sifresini giriyorsun. pop3 degil. Bu bilgileri girdikten sonra gönderilen her mail smtp kimlik dogrulamasi kullanilarak gönderiliyor zaten.Kuyrukta maillerin kalmis olabilir, kontrol et. 
Yukarı Dön
yasark Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 09:42

Arkadasim girdigin bilgileri mi okumuyorsun adi üzerinde smtp kullanici adi ve sifresini giriyorsun. pop3 degil. Bu bilgileri girdikten sonra gönderilen her mail smtp kimlik dogrulamasi kullanilarak gönderiliyor zaten.Kuyrukta maillerin kalmis olabilir, kontrol et. 

Zaten oraya SMTP bilgilerini giriyorum bende. Ama hata :

E-Posta gönderilirken hata olustu!
Syntactically invalid HELO argument(s)

Seklinde hata aliyorum.

Mail sunucu, kullanici adi sifre dogru. Port 587 dogru ama göndermiyor.

Kuyrukta 3 tane mail var. Gönderme isleminde onlar üzerinde denedim.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fmehmetcabuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 10:01
smtp.serveradi.com yerine serverin ip adresini girmeyi dener misiniz? 212.123.122.15 gibi.

Yukarı Dön
yasark Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 10:06

smtp.serveradi.com yerine serverin ip adresini girmeyi dener misiniz? 212.123.122.15 gibi.

Malesef yine ayni.
Yukarı Dön
yasark Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 10:07

malesef ayni.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,566 Saniyede Yüklendi.