ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
POS UYGULAMASI HK |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
twins
Üye Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 10:00 |
Arkadaslar bir müsterimiz pos uygulamasina geçmek istiyor. Yani kasadan barkodu okutup fis basacak gün sonunda aktarim yapacak. Müsteride netsis 3 var. Pos modülünü almasi gerekiyormu yazarkasa ile entegrasyon yapilabiliyormu. Proje asamalarini anlatabilirseniz sevinirim.
|
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kullnilan netsis entegre @6 olmasi gerekiyor |
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
tlosfethiye
Üye Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2006 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, Netsis 3 sifirda olabilir. ancak destek bulmakta sikinti çekebilirsin.
su an güncel versiyon 5.02 . Ona geçis yaptirabilirsen. senin içirn daha iyi olur.
|
|
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
|
aslan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba öncelikle pos modulunu satin almalisiniz pos modulu ise rcstandartta var diye biliyorum netsis verisyonunuzu yükseltmek gerekli
bu 4 yazarkasa için pos modulu gerekli ben sharp er-a495t ve entry01 ile entegrasyon yapmistim sharp yazarkasa kullanisli ve destegi kolaydi ben sharpi öneririm Bunlardan farkli olarak . Protel arafindan satilan Pos olarak micros yazarkasalar var buradaki satislari protel tarafindan yazilan Portal programi ile netsise aktarabiliyorsunuz. Pos desek konusunda 7*24 destek alabiliyorsunuz genelde restoranlar ve oteller genellikle tercih ediyorlar Düzenleyen aslan - 15 Ekim 2010 Saat 12:58 |
|
en büyük aşkım NETSIS
|
|
selimtuncer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selimtuncer
|
Netsis Entegre serisinde pos modülü çalisir. Bir çok kasa destegi var. Kullanacaginiz kasa mi ? Yoksa bir pos cihazimi olacak karar vermenizden sonra geriye Netsis destekler mi desteklemez mi kismi kalir. Benim müsretilerimde piyasada buluna Sharp 495 var bu serinni üretimi durdu. Fakat ona muadil seri mutlaka vardir. Pos olarak INTERPOS tavsiye ederim fazla sorun çikmaz. Netsis destegi istediginiz gibi bulabilirsiniz. Fakat kasanin da destekcisi saglam olmali su anda INETPOS, IBM gibi ürünlerde sikinti digerleri bilmem.
|
|
selimtuncer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selimtuncer
|
Netsis destegi istediginiz gibi bulabilirsiniz. Fakat kasanin da destekcisi saglam olmali su anda INETPOS, IBM gibi ürünlerde sikinti digerleri bilmem.
Yanlis oldu SIKINTI YOK.
|
|
tlosfethiye
Üye Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2006 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
|
Merhaba, 1997 den beri INTERPOS kullaniyorum, herhangi bir sikinti olmadi. bagimsiz çalisan küçük ölcekli isletmelerde ideal oldugunu dusunuyorum. fiyat olarak uygun.
NCR yi müsterim kullaniyor. onda da bir sikinti görmedim.
her ikisi de saglam kasalar, ancak makinayi aldiginiz firma dan önce kullandiginiz ticari programa göre servis alacaginiz FIRMA önemli.
(gecenin 02,00 da destek alabiliyorsaniz, sorun yok demektir.)
|
|
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
3.0 dada 4.0 da da 5.0 da pos modülü mevcut çalisabilirsiniz
fakat 5.0 tabiki tavsiyem :) |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |