ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Temelset Görüntülenemiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 18:43 |
Simdiden tesekkürler
|
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
twins
Üye Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Exploreri açin sonra;
Araçlar
Internet seçenekleri
Güvenlik
Yerel intranet Siteler " Internet agini otomatik olarak algila" nin isaretini kaldir. " Diger bögelerde listelenmeyen tüm yerel (intranet) siteleri içer" isaretli olacak. " Proxy sunucusu kullanmayan tüm siteleri ekle" isaretini kaldir. " Tüm ag yollarini (unc'ler) içer " isaretli olacak. |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Denedim ama olmadi malesef yardiminiz için yinede tesekkür ederim
|
|
Iyi çalismalar.
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Eee Arkadaslar yokmu yardim edebilecek ?
|
|
Iyi çalismalar.
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
resmi görmedim ama net frameworks yükleyin
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Oo mevcut zaten o
|
|
Iyi çalismalar.
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
set güncellenmesi sirasinda hata vermis hatayi geçmissiniz seti güncelleyin
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hmm anladim tesekkürler
Not:Seti ben güncellemedim o yüzden hata nasil birsey bilmiyorum biliyorsaniz yazabilirmisiniz ? |
|
Iyi çalismalar.
|
NETSYS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
YAPILABILECEK 2 SEY VAR:
1.
REGISTRYDE LOCAL MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/HTML HELP/1X altinda
ItssRestrictions / MaxAllowedZone alaninin karsisindaki degeri 1 yerine 4 yapin.
OLMADI
2.
INTERNET EXPLORER, INTERNET SEÇENEKLERI / GÜVENLIK SEKMESINDE YEREL INTRANET VE ORADANDA SITELERI SEÇIP NETSIS KLASÖRÜNÜN YOLUNU BURAYA EKLEYIN.
BU 2 SI ILE OLDU OLDU YOKSA BOSUNA SET GÜNCELLEMEYLE UGRASMAYIN... |
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hmm yine tesekkürler denerim ama sorunum çoktan geçti yine olursa denerim
|
|
Iyi çalismalar.
|
taner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sorunun hangi çözüme geçtiginide paylasmalisiniz
|
|
|
|
taner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sorunun hangi çözümle geçtiginide paylasmalisiniz
|
|
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu sorunun çözümü forumda daha önceden verilmisti. forumu arastirsaydiniz bu kadar ugrasmazdiniz. sorunun kaynagi ise windows güncellemelerinde explorer güvenlik yamalarindan kaynaklaniyor özellikle 6 dan 7 ye 7 den 8 e yükseltilince oluyor. Düzenleyen emiray - 06 Ekim 2010 Saat 12:36 |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anladim tesekkürler ugrastigim bana kalsin sagolun :)
|
|
Iyi çalismalar.
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bi soru daha yardimda kullanici tanimli sahalara tikliyorum tutuyo bana grup kodunu getiriyo
Not:Stok kullanici tanimli sahalar |
|
Iyi çalismalar.
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |