ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Karsiliksiz Çek |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||
doruk
Üye Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 Saat 18:24 |
|||||||||||||||||||||||||||||
Saticidan gelen müsteri karsiliksiz çeklerini dekont bölümündeki saticidan gelen karsiliksiz çek dekontundan yapmaktayim...
Baska bir islem yapmaya gerek var mi?
Simdiden tesekkürler...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gerek Yok. Karsiliksiz gözükmesin derseniz, Senet çek iade dekontunu kullanabilirsiniz. Düzenleyen Conari - 16 Ocak 2009 Saat 12:19 |
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gerek Yok. Karsiliksiz gözükmesin derseniz, Senet çek iade dekontunu kullanabilirsiniz.
|
|
Çaylak
Üye Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bankaya tahsile verdigimiz birkaç çeki bankadan geri alip, aldigimiz müsteriye geri iade ettik. Çek/senet Iade dekontundan islem yaptik cari hesaplara çek bedeli kadar çek iade diye açiklamali bedel islendi.
Ancak: Çek raporu alirken. beklemedeki çekler de bu iade ettigim çeklerde gözükmekte bunun gözükmemesi için ne yapmam lazim Selamlar... |
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Devir çek girisinden Beklemede olan yeri iade olarak degisitirin. |
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SN.Conari,
Yer kodu aktif degil. Fakat. iade kismi isaretli.. Selamlar. |
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
genel çek raporunda görünür ama portföydeki çekler listesinde görünmez birde sen çeki müsteriye geri iade ettinse tahsil iadesinden sonra
portföyden çek iadesini de yapman lazim
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sn.Taner,
Portföyden çek iadesini kullandigimda, Bu kodla kaydedilmis kayit bulunamadi mesaji vermektedir. |
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çünkü çek portföyde deilde ondan tahsil hesabina çek cirosudan ilk bordro numarasini çiktigin çeki seç sonra ordaki kaydi sil
ondan sonra çek iadesi yap portföyde olmayan ceki nasil iade ediceksin ? |
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
akell
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31 Mart 2016 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu kodla kaydedilmis kayit bulunamadi.
MERHABA MÜSTERIMDEN GELEN ÇEKI BANKADAN TAHSIL ETTIM ÇEK TAHSIL DEKONTUNDAN -PORTFÖYDEKI ÇEKLERDEN TAHSIL ETTIGIM ÇEKI SEÇIYORUM FAKAT Bu kodla kaydedilmis kayit bulunamadi IBARESI ÇIKIYOR DEVAM ETMEME IZIN VERMIYOR.PÖRTFÖYDDE ÇEK RAPORLARDA GÖRÜYORUM , KASADAN -GELIR-ÇEK BÖLÜMÜNDEN YAPAYIM DIYORUM ORADA BSMV VE KOMISYON BEDELI MASRAFLARINI NASIL GÖSTERECEGIM YARDIM LÜTFEN |
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
devir çek giris izlemeden durumuna bakin.. beklemede veya iade ise islem yapamazsiniz
|
|
akell
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31 Mart 2016 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
TAHSILE ALMAMISIM :) ÇÖZDÜM KURCALARKEN
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |