ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP Rapor Hazırlama
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 10014 Hatasi
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

10014 Hatasi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
H@LİL Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: -1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı H@LİL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 10014 Hatasi
    Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 Saat 20:15
Mrb Arkadaslar Netsis W3 de isletme demirbas personel sorunsuz çalisiyor.Ama entegre w3 te giriste su hatayi veriyor.

Bilgi Paylaşmak Sanattır..!
Yukarı Dön
H@LİL Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: -1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı H@LİL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 Saat 20:19

bu daha okunur
Bilgi Paylaşmak Sanattır..!
Yukarı Dön
kentbt Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kentbt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2008 Saat 11:36
bde ayarlarinda bi sorun olabilir yada sirketler30 tablonu kontrol et dataya baglanamyor
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 Saat 10:29
bdedeki netsis databasesinide kontrol edin. olmazsa bde icindeki database name leri ip adresine donusturun.
(sa)
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 Saat 10:33
DB, sirketler30 ve BDE içinde kalmis ama dosya olarak olmayabilir, bunu da kontrol etmekte fayda var.
Yukarı Dön
suysal Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı suysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2009 Saat 17:13
selamlar; terminal de istemci kurulumu yaptim sorunsuz bir yükleme gibi görünüyordu ancak hata msji aliyorum bde de netsis database'i mevcut; ayni hata için bir konu açilmis ancak burda yazanlar sorunu düzeltmedi; yardimlarinizi bekliyorum; terminalde herhangi bir firma seçtigimde;

Seçilen sirket dogru tanimlanmamis
Netsis Veritabani Hatasi
BDE Hata : 10014
BDE Hata Mesaji : Unknown database.
Native Hata : 10014
Native Hata Mesaji : Alias: NetDB_31104148
DBQuery :
SQL : SELECT ISLETME_KODU, ADI FROM TBLISLETMELER WITH (NOLOCK)  WHERE ISLETME_KODU > -1  AND ISLETME_KODU = 1 AND AKTIF='E' ORDER BY ISLETME_KODU
server'da ve birkaç terminalde çalisiyorü simdiden tesekkür ederim...

Düzenleyen suysal - 09 Ocak 2009 Saat 17:16
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2009 Saat 17:33
Terminal da BDE ayarlarinda sadece NETSIS alias inin olmasi yetmez her Sirket ismi için Alias olusturmaniz gerekmektedir.
Netsis i kopyala kopyala diger Alias larida olusturun.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
gmbilisim Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gmbilisim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2010 Saat 23:42
Merhaba,

3.0.12 versiyonda bendede ayni hata oldu eskiden hatirliyordum yapmayi ama galiba kafami biryerlere vurdum tamamiyle unuttum...

Client in birine yeni kurulum yaptim sos 1.8 le sql 2000 client kurulumu yaptim daha sonrasinda ise map li sürücden netsis istemci kurulumu yaptim ancak bütün sirketleri açmiyor, ihtiyacim olan sirketlerde yukarida arkadasin aldigi hatayi aliyorum. eskiden bdeadmin. exe  gibi birseyden birseyleri kopyaliyorduk ancak istemci bilgisayarda bdeadmin.exe diye birsey yok su kopyalama islemi nereden nasil ne sekilde yapiliyor açiklayabilirmisni? tesekkürler
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2010 Saat 10:26
denetim masasinda olmasi lazim.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
erkan1719 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erkan1719 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 15:53
bu konuya tam açiklama getiremez misiniz?
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 13:38
borlad netsis'in kurulu oldugu dizn içindedir yada program files de ki comon files içindedir.
idapi.cfg kopyaniyordu veya merge ediliyordu. aradan 4-5 yil geçince insan bazi seyleri unutuyor.

Düzenleyen emiray - 13 Şubat 2011 Saat 13:41
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
tlosfethiye Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tlosfethiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2011 Saat 13:25
merhaba,

1- netsis seti kur
2- bde yi aradigina göre ek bir yazililim kullaniyorsun, ya da client kuruyorsun demektir.
3- bde yi kur. yeri :C:\Program Files\Common Files/bde
4- burdan bde yi çalistir. orda netsis sirketini  kopyalayarak diger sirketleri olustur.
5- sonra ek yazilim ya da client i kur.
kolay gele
Recep TEKE
ASR Danişmanlik
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,883 Saniyede Yüklendi.