ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Netservis |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
twins
Üye Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2010 Saat 14:12 |
Arkadaslar selam. netservis programinda cari kartlardan kayit girmeden muhtelif cari ile talep girisi yapmak mümkünmüdür?
|
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netservis carileri netsisden alir netsisde muhtelif diye bir cari açarsan olur |
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
twins
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Muhtelif cari açarim ancak fatura kesmem gerektiginde muhtelif tipli fatura kesemem. Her seferinde yeni cari kart açmakta veritabanini sisirir. Ilginç olan taraf dizayn kisminda muhtelif cari adi altinda bir bölüm olmasi. Birde e-postada bir problem var sanirim. Ayni port ve mail adresleri ile ben netsis üzerinden posta gönderebilmeme ragmen "Belirtilen dize e-posta adresi için gereken biçimde degil." hatasi aliyorum. Dökümanlarda da bu konu ile ilgili hiçbir sey yazmiyor. |
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
faturayi muhtelif tipli kesmeyeceksin muhtelif cariyi normal bir cari gibi düsün ismi muhletif olacak ama çok cari açman veriyi düsündügün kadar sisirmez 10000 cariye kadar bir sorun yasamadim
mail hatasini netservistemi aliyorsun
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
twins
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Muhtelif olayinda anlasamadik sanirim. Neyse Cari kodu MUHTELIF olan:) bir cari açarim. Bilgilerini ürün teslimatindaki kisimlara yazarim. Fatura kesmem gerekirse vergi numarasi v.s. bunuda cari kartta her seferinde düzenlerim. Tamam muhtelif konusunu bir sekilde çözecegiz. Mail hatasini talep isleminde ürün kabulünü yapip talebi kaydederken aliyorum. Dizayn yapiyorum e-posta tiki isaretli.parametrelerde port ayarlari tamam. carinin mail adresi cari bilgilerinde tanimli. Teknisyenin bile mail adresini tanimladim. Tanimlamalarda talep durumunda e-posta dizayni seçili. Eksik olan ne acaba. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |