ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
hatalar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
chinawish
Üye Kayıt Tarihi: 18 Mart 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı chinawish
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2010 Saat 10:06 |
Foreign Key : TBLSTHAR_FKEY
Operation Type : Delete Related Tables : TBLSTHAR <-> TBLSTSABIT DBQuery : stokmas_InQ SQL : Delete From STSABIT Where (STSABIT.STOK_KODU = :STSABIT.STOK_KODU ) ANLAMI NEDIR NE YAPMAK LAZIM? |
|
ChinaWish
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
stok kartını sildirmiyor hareket var.
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:40 |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
chinawish
Üye Kayıt Tarihi: 18 Mart 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı chinawish
|
TEŞEKKÜR EDERİM BU SAYEDE SİLEBİLDİM
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:41 |
|
ChinaWish
|
|
gozdester
Üye Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gozdester
|
içerik hakkında bilgilere ulaşabileceğim, f1 yardim tuşuna basınca, server'da yardim penceresinin açılmasına rağmen, terminal bilgisayarlarda yardim penceresinin içeriğine ulaşılamıyor. nedeni ne olabilir? teşekkürler.
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:42 |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
@gozdester
Terminal bilgisayarlarda kaç tane ise internet explorer özelliklerine girin Internet Explorer açin \Araçlar \Internet Seçenekleri \Güvenlik Sekmesi \Oradan Yerel Intranet seçeneğine tiklayin Çıkan küçük pencerede gelişmiş butonuna basın simdi terminal bilgisayarı netsise hangi harf üzerinden bağladınız yani bilgisayarımı açtığımızda netsis client bağlantısı N harfi ise o açtığınız pencreye N: yazıp enter diyorsunuz eğer başka harf ise örnek G: yazıp enter diyorsunuz aşağıya server ismini atacaktır zaten tamam diyip çıkıyorsunuz kaydedip çıkıp tekrar deneyin açılmış olacaktır. Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:45 |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
gozdester
Üye Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gozdester
|
bybarone, teşekkür etmeyi unutmuşum, çok teşekkürler..
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:46 |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Rica ederim işinize yaradıysa ne mutlu ...
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:46 |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
kemox
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhabalar,
stok hareket kaydı olmadığı halde stok kartını silemiyorum.. stok hareketleri tamamen boş hiçbirşey yok., aynen bu hatayı veriyor , nasıl silebilirim?
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:47 |
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
stok kartı, stok hareketinden başka yerlerde kullanmış olabilir
Sipariş Talep/teklif Üretim reçete Karma Koli esnek yapılandırma v.s.
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:48 |
|
Mehmet Baykan
|
|
ETopcuoglu
Üye Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ETopcuoglu
|
Merhaba bir dizayn problemim var.
fatura keserken kalemler kısmına ürün olarak stok kodunda "HIZ" ibaresine sahip olan stok
kodlarında, stok kodu ve stok ismi yerine muhasebe kodu ve isminin
basılmasını,, HIZ stok koduna sahip OLMAYAN larda ise stok kodu ve stok
ismini dizaynda basmak istiyoruz. " HIZ" li olan stok kodlarıyla fatura kestiğimizde muhasebe kodu ve ismini
bastırabiliyoruz ama HIZ lı olmayan bir stok seçip basmak istediğimde
"SQL de iki sorgu birden çalıştırılmaz dizayn.dll" gibi bir hata alıyorum
yardımlarınızı rica ederim.
Düzenleyen mustafa_ulukan - 03 Ekim 2018 Saat 10:51 |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SQL cümlenizi paylaşın bakalım
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
CASE WHEN STOK_KODU LIKE 'HIZ%' THEN MUH_KOD ELSE STOK_KODU END FROM TBLSTHAR WHERE INCKEYNO=VT_Sayisal(4150)
------------------------------------------ CASE WHEN A.STOK_KODU LIKE 'HIZ%' THEN (SELECT HS_ADI FROM TBLMUPLAN WHERE HESAP_KODU=A.MUH_KOD) ELSE CASE WHEN EKALAN_NEDEN='1' THEN EKALAN ELSE STOK_ADI END FROM TBLSTHAR A,TBLSTSABIT B WHERE A.STOK_KODU=B.STOK_KODU AND INCKEYNO=VT_Sayisal(4150) Üstteki kod stok_kodu/muhasebe kodu alttaki kod da muh hesap adı/stok_adı için |
|
Mehmet Baykan
|
|
ETopcuoglu
Üye Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ETopcuoglu
|
Teşekkür ederim emeğinize sağlık
|
|
Selcuk AdiGüzel
Üye Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2018 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selcuk AdiGüzel
|
Merhaba,
Uzun bir aradan sonra forum yeniden aktif oldu. Üyelerimiz soru ve görüşlerini yazıp bilgi paylaşımına devam edebilirler. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |