ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Stok Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - STOK KARTI KAYITLARI
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

STOK KARTI KAYITLARI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
Tufan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tufan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: STOK KARTI KAYITLARI
    Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2009 Saat 10:51
SLM ARKADASLAR...
STOK KARTI KAYITLARINI ACTIGIMIZ ZAMAN BU HATAYI ALIYORUZ..

Veri tabani isleminde hata!
[DBQuery : stokmas_InQ
SQL : SELECT * from STSABIT
Veri saglayicisi veya diger bir hizmet E_FAIL durumu verdi.(NetsisORA-,0)
BU HATA CLIENT MAKINADA VERIYOR... ANA MAKINADA BIR SORUN YOK...

Netsis
Yukarı Dön
Tufan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tufan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2009 Saat 17:46

Arkadaslar yokmu Bu hatayi alan kimse....

Netsis
Yukarı Dön
Muspelheim Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muspelheim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2009 Saat 20:38
tekrardan client kurmayi denedin mi ?
Yukarı Dön
Tufan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tufan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2009 Saat 11:29
Orjinalini yazan: Muspelheim Muspelheim Yazdı:

tekrardan client kurmayi denedin mi ?
Denemedigim sey Kalmadi...

Çözüm Olarak Sql i Kaldirip Yeniden Kurdum. Geçici Çözüm Oldu... 3 Gün Sonra Tekrar Ayni Hatayi Aldik.... En Sonunda Ana Makinayi Yeniden Kurdum... Çözüldü Ama. Daha Kolay bir yolu Varmidir Die Tekrar Yaziyorum...
Netsis
Yukarı Dön
BERK ARET Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BERK ARET Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 10:41
selam arkadasalr,
netsise bir stok karti açmaya çalisiyorum ama asagidaki hatayi veriyor,
yardimci olurmusunuz,
bi arkim bana ayni stok kartindan database de olabilir dedi ama mantikli degil çünkü karti ilk defa açacagim kontrol ettim.

acilllll
Yukarı Dön
BERK ARET Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BERK ARET Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 10:47

özür dielrim hata mesajini kopyalamadan göndedim çok acelem vardi

Veri tabani isleminde hata!

[DBQuery : stokmas_InQ

SQL : Insert Into STSABIT (STSABIT.SUBE_KODU, STSABIT.ISLETME_KODU, STSABIT.STOK_KODU, STSABIT.URETICI_KODU, STSABIT.STOK_ADI, STSABIT.GRUP_KODU, STSABIT.KOD_1, STSABIT.KOD_3, STSABIT.KOD_5, STSABIT.OLCU_BR1, STSABIT.OLCU_BR2, STSABIT.PAY_1, STSABIT.PAYDA_1, STSABIT.PAY2, STSABIT.PAYDA2, STSABIT.FIAT_BIRIMI, STSABIT.SATIS_FIAT1, STSABIT.MUH_DETAYKODU, STSABIT.KDV_ORANI, STSABIT.BILESENMI, STSABIT.MAMULMU, STSABIT.FORMUL_TOPLAMI, STSABIT.UPDATE_KODU, STSABIT.KILIT, STSABIT.ALIS_KDV_KODU, STSABIT.SIP_POLITIKASI, STSABIT.ESKI_RECETE)

Values ( :STSABIT.SUBE_KODU ,  :STSABIT.ISLETME_KODU ,  :STSABIT.STOK_KODU ,  :STSABIT.URETICI_KODU ,  :STSABIT.STOK_ADI ,  :STSABIT.GRUP_KODU ,  :STSABIT.KOD_1 ,  :STSABIT.KOD_3 ,  :STSABIT.KOD_5 ,  :STSABIT.OLCU_BR1 ,  :STSABIT.OLCU_BR2 ,  :STSABIT.PAY_1 ,  :STSABIT.PAYDA_1 ,  :STSABIT.PAY2 ,  :STSABIT.PAYDA2 ,  :STSABIT.FIAT_BIRIMI ,  :STSABIT.SATIS_FIAT1 ,  :STSABIT.MUH_DETAYKODU ,  :STSABIT.KDV_ORANI ,  :STSABIT.BILESENMI ,  :STSABIT.MAMULMU ,  :STSABIT.FORMUL_TOPLAMI ,  :STSABIT.UPDATE_KODU ,  :STSABIT.KILIT ,  :STSABIT.ALIS_KDV_KODU ,  :STSABIT.SIP_POLITIKASI ,  :STSABIT.ESKI_RECETE )

Violation of PRIMARY KEY constraint 'TBLSTSABIT_PKEY'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.TBLSTSABIT'.(NetsisMS-23000,2627)

The statement has been terminated.(NetsisMS-01000,3621)

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 13:23
evet STOK KARTI AÇILMIS
Nereden açiyorsunuz karti. stok karti ekrani ise kodu yazdiginizda açilan karti getirmesi lazim.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
vitoayhan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vitoayhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 Saat 13:11
Bendede ayni hata olustu. Bendeki sebebi, direkt olarak SQL den TBLSTSABIT tablosunda insert into ile açmis oldugum stok kodlarinin ISLETME_KODU degerini girmemisim. isletme kodu degeri 0 göründügü için o stok kodlari netsiste görünmüyor. ayni kodu netsisten açmaya çalistiginda da hata mesaji veriyor. TBLSTSABIT tablosundaki ISLETME_KODU degerlerinin senin çalistigin isletmenin kodu ile ayni olup olmadigini kontrol etmelisin.

Iyi Çalismalar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,426 Saniyede Yüklendi.