ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Sene Sonu Devir Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - cari devir
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

cari devir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
netsisçi Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı netsisçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cari devir
    Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 08:38
merhaba, netsis 2009 dan 2010 a cari devir yapildi. 2009 da olan bakiyeleri toplam olarak devretti. bunlari fatura fatura  ve vadelerine göre olmasi gerekiyordu. ne yapmamiz gerekiyor. tesekkürler,
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 08:55
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı netsisçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 09:01

bu yazilara bakarak yaptim zaten ama olmadi. yeni deviri yapinca eskiyi silmesi gerekiyordu fakat bir degisiklik olamdi.

son bakiyeye göre degil sanirim tarih arakli yapmamiz gerekiyordu. fakat simdi ilk yapilani da geri alamiyor. yapilan cari devri geri alma imkanimiz var mi?

Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 11:32
ilk yaptigin devir hatali ise 2 kez yaptiginda ilk yapilan devirleri siler silmiyorsa bi seyleri mi degistirdin cari hareket kontrol falan yap dene ben 50 kere devrettim bir sorun yasamadim

evet tarih aralikli yapman lazim yalniz orada bir kutucuk var ona dikkat et hani fatura tarihi ilemi gelsin diyorya

netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı netsisçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 12:34
ÖYLE BI KOTUCUK YOK KI
SADECE DEVIR KAYITLARINDA ORTALAMA VADE TARIHI HESAPLANSIN DIYE BIR KUTUCUK VAR. ILK BASTA DEVIR TIPINDE BAKIYELI DEVIRI SEÇME GEREKIYOR DEGIL MI?

TESEKKÜRLER,

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 13:13
devir tipini cari hesap tipine göre seç.
yaslandirma vade tarihi seç

Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı netsisçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 13:36

bu sekilde yapinca devirler a olarak degil de b ve k olarak geliyor. tiplerin a olark yani devir olarak gelmesi gerekiyor.

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 15:03
sizin dll hatali degistirin. bir ara böyle hatali bir dll yayinlandi sonra düzeltildi.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı netsisçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 15:14
hangi dll isim verebilirmisiniz?
cari mi devir mi?

tsk.

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 15:18
devir.dll
ayrica DEVTRK.dll de güncelleyin.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı netsisçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 15:47
merhaba,
ikiside güncellendi fakat sonuç ayni:(

faturalari tek tek getirmiyor...

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 16:25
böyle devretmemissinizdir.

devir tipini 2.seçenek cari hesap tipine göre seçin
yaslandirma tarihini vade tarihi seçin

digerleri parametrik zaten aktarir.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı netsisçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 16:35
OK TESEKKÜRLER...
Yaslandirma tarihini kayit olarak yapinca oldu.
sorun çözüldü...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 5,219 Saniyede Yüklendi.