ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Cari Devir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Çaylak
Üye Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 14:56 |
Yeni yil sirketini olusturduk.
Cari devri yaparken. tek satirda devir rakamini görüyoruz. Fakat, Bu devir rakaminin ortalama vadesini de görmek istiyoruz.Vade olaral devir tarihi olan 01.01.2010 atiyor. Ne yapmamiz lazim ? Selamlar. |
|
mummy_1499
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mummy_1499
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cari deviri yaparken devir kayitlarinda ortalama vade hesaplansin parametresini isaretlerseniz istediginiz olcaktir.
|
|
MUHAMMET YILMAZ
0505 664 26 97 NETSİS PROJE UZMANI |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
en son bu parametre hataliydi ama bilmiyorum belki su an düzelmistir.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
31.12.2009 YASLANDIRMA DURUMU:
Cari Kod Cari Isim Tutar Vade Tarihi Borç Tut. Alac.Tut. Sube Kodu B010000 ****** 3.000.,00 12.02.2010 500.000,00 497.000,00 0 .... Sizin Dediginiz Sekilde Devir Yapildiginda Devir Ortalama Vadesi: Tarih Tip Açiklama Vade Tarihi Borç Alacak 01.01.2010 A DEVIR 28.07.2009 3.000,00 0,00 Garip Bir Ortalama Vade Devir Ediyor.. Selamlar. Düzenleyen Çaylak - 04 Ocak 2010 Saat 18:37 |
|
mummy_1499
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mummy_1499
|
devir dllinizin sürümü kaç. dll i degistirerek deneyin. 4.0 için ftp den indirin onda en son denedigimde çalisiyordu.
|
|
MUHAMMET YILMAZ
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sn.Muhammet Bey,
Öncelikle verdiginiz bilgiler için tesekkür ederim. Ben, Netsisi fazla bilmiyorum, devir dll ve indirme islemini bilmedigimden yanlis bir islem yapmak istemiyorum. Selamlar. |
|
mummy_1499
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mummy_1499
|
webftp.netsis.com.tr sitesinden 4.0/temelset klasörünün altinda devir.dll dosyasini download edin. sizin netsis kalsörünüz altinda temelset klasörünün altina bu dosyayi yapistirin. eski devir dll de orda olacaktir. onunda bi yedegini alabilirsiniz. |
|
MUHAMMET YILMAZ
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sayin:mummy_1499,
Yükledim sonuç degismiyor yukarida verdigim örnek gibi... |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
webftp.netsis.com.tr
buraya herkes giremiyor
|
|
|
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ortalama Vade Ile Devir yapan arkadaslar yok mu?
Selamlar. |
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Rifat Bey Birde yukarida ki konuya el atsaniz...
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben yaslandirma devir yaptim. :) |
|
|
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bU DURUM 31.12.2010 DEVRINDE DE ORTAYA ÇIKTI |
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu sorun devam ediyormu ???
koskoca yil yani...
|
|
|
|
Çaylak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet Devam Ediyor...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |