ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
ERP Kurulum Hatalari |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
iavci35
Üye Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2007 Saat 13:51 |
slm arkadaslar. 2 kullanicili netsis kullaniyorum. ama bende 4 makina var. 4 makinada ara sira netsise girmesi gerekiyo ana makina ve diger 2 makinaya netsisi kurdum. normal çalisiyo 2 kullnanici. bir tane leptop var ona kurup programi çalistirdigimda güvenlik duvari çikiyo karsima açmak istediginizden eminmisiniz diyo evet diyorum. bayagi bi beklttiten sonra
NETSIS EROR
Netsis Veritabani Hatasi
BDE Hata : 15879
BDE Hata Mesaji : Vendor initialization failed.
Native Hata : 8458
Native Hata mesaji : File : NTWDBLI.DLL
DBQery:
SQL : SELECT *FROM SIRKETLER30 WITH (NOLOCK) WHERE 1 = 2
seklinde bi hata veriyo. Daha ön
ce basina gelen var mi? |
|
BİLGİ PAYLAŞILDIĞI SÜRECE DEĞERİ VARDIR.
|
|
selimtuncer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selimtuncer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sanirim SQL Server 2000 kullanmaktasin. Sql Server Service Pack 3 ( minumum. Tavsiyem Service Pack 4) kur. Windows xp ise (ki xp ki yapiyor ) Update et ve servisce pack 2.0 olsun. Daha sonra bilgisayardaki firewall ( kaçtane varsa ) . 1999 2000 ve 1453 no' lu portlari serbest birak.
|
|
iavci35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
xp home kurulu makinada ve servis pack2 kurulu güvenlik duvarindan portlari açtim ama hata veriyo. yanlis mi yaptim port nasil açicam???
|
|
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba
sana tavsiyem belirtmis oldugun dll dosyasini calisan bir makinadan yenile
registerdeki netsis ile ilgili dosyalari sil.
client'i tekrar kur.
bu sekilde olmasi lazim diye dusunuyorum.
saygilar
|
|
(sa)
|
|
iavci35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yok olmadi üstelik diger bi makinam vardi onunda yerini degistirdim. simdi 2 makinada
Socket Error # 10060
connection time out
diye hata veriyo bu makinalarin birinde daha önce çalisiyordu. sadece makinanin yeri degisti. Ama onun içinde bu hatayi vermez sanirim.
|
|
|
|
yenka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2006 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba,
Socket error hatasinin 2 sebebi vardir. Biri portlar açik degildir, digeri ise netsis server ina ping atamiyordur kurulum yaptigin makina..
|
|
Yenal KAÇAK
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sunu tavsiye ederim. ana makinanin guvenlik duvarini kapat. bide hosts yapmani rica ediyorum
C:\windows\system32\drivers\etc klasoru altina
|
|
(sa)
|
|
H@LİL
Üye Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: -1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
BEnce güvenlik duvarini kaldirip yeniden client yapman gerekiyor.
|
|
iavci35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamam arkadaslar çözdüm. bütün makinalarda sistemi geriye dönük yükledim çözüldü olay |
|
|
|
iskence
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
simdi ayni sorun bende basgösterdi. sistem geriye dönderemiyorum en fazla 1 aylik aliyor. ben iki aydir ayni sorunu yasiyorum. portlari açtim. firewall kapali. host dosyasini yaptim. baska ne yapabilirim?
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hata client'in sisteme girememesimi ?
|
|
(sa)
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhab arkadaslar.
Clientin güvenlik duvarinda açikken özel durumlara ephesus.exe yi sql in servismanager i ve netuser30 u ekleyin. ayrica gelismis içinden yerel ag baglantisinda hizmetlerin içinede ana makinan ip si ve bu ip den netsis için hangi portu kullandigini tanimlayin. Kaspersky, norton türü antivirüs prog. varsa güvenli bölgelerine de ephesus exe yi netuser30 u servicesmanager exe yi ekleyin. Eger bunlari yaptiysaniz ve gene hata veriyorsa server görevini gören pc nin güvenlik duvarini kapatin. gene mi olmadi sorun host dadir. host ayarlari için isini bilen bir teknik servis cagirin. Netsis 10060 hatsinin çözümleri bunlar. Unutmadan pc nin ip sini kontol edin sisteme baglanti yapmis gibi görünür internet çikisi yapar ve netsise login olurken 10060 veya 10063 hatasi verir. Bunun nedeni ag kablosu kopukluk veya temassizlik vardir. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
DERYAS
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1 - GÜVENLIK DUVARINI KONTROL ET. 2 - SERVICES.MSC DEN NETSIS KULLANICI SERVISININ KONTROL ET.
3 - VE NETSIS CLIENTINI TEKRAR KUR.
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sayin deryas
sizi aramizda gormek ne kadar hos
hosgeldiniz
|
|
(sa)
|
|
zolax
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
slm arkadaslar ben office 2007 kullanmaya basladigimdan beri netsis açilmiyo..fusion std.kullanicisiyim.2007 de netsis çalismiyor mu?netsis modülünün yüklendigi windows farkli diye hata veriyor?
nasil düzelticem yardimci olurmusunuz??? |
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selamlar
hocam senin makinada netsis'in tekrar kurulmasi gerekli. (ana makina)
isletim sistemi ile ilgili degisiklik yapilmis.
|
|
(sa)
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Konu office 2007 ile ilgili degil ana makinada isletim sistemi tekrar kurulduysa netsis inde tekrar kurulmasi gerekiyor. Ana makinanin üstünde sql var mi?
|
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
cvp baya geç oldu ama sana bir daha basina gelirse yapman gerekeni söleyim sql cd sinin içinde o dll arat sonra o dll li system32 nin içine at o hatayi bir daha almazsin
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yanlis yere yazmisim tekrardan yazayimcvp baya geç oluyor ama basina bir daha gelirse yapman gerekeni söleyim.sql dosyasi içinde NTWDBLI.DLL li arat sonra o dll dosyasini system32 içine kopyala hata almiyacaksin bir daha
|
|
serdar07
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Veri tabani isleminde hata! Baglanti basarisiz oldu(NetsisMS-08S01,0) arkadaslar bende bu hatayi veriyor yardimci olursaniz sevinirim...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |