ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Dizayn Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kosul
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Kosul

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
burakerdemir Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kosul
    Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2007 Saat 16:34
 Dizaynda kosul kodu ve açiklamasini nasil yazdirabilirim?
Içinde kosul adi geçen bir dizayn kalemi bulamadim. satis kondisyonu var ama onu da word ile yaptigim dizayna eklersem worde dizayni hiç kaydetmiyor.
bir bilgisi olan?

Düzenleyen burakerdemir - 28 Kasım 2007 Saat 16:57
Burak Erdemir
Yukarı Dön
NETSYS Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NETSYS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2007 Saat 16:59

DIZAYNDA ALAN YOKSA SQL KULLAN

Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 08:41
günaydin
4144 kosul kodunu kullanip sql destegi ilede ismini yada diger detaylari basabilirsin.

(sa)
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 16:23
evet, atlamisim. kosul diye arattigimda 4144 geldi. bastirabildim.
simdi word ile dizaynda baska bir sorun ile ugarsiyorum. deli ediyor.
dizayni dizayn modulünden hazirliyorum, ayrica word dosyasi olarakda. modülden word'e gönder diyorum. worde dökülüyor. onlari sablona güzelce yerlestiryorum. sonra dizayni bir deniyorum. bir sorun yok. bir kaç düzeltme yapiyorum, dizayni bir deniyorum. fiyat yerine telefon numarasi basmis, adres yerine ürün adi...

düzeltmek için bastan yerlestirdim alanlari sonuç ayni.
böyle bir sorunla karsilasan oldu mu?

Burak Erdemir
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 16:29
selam
mudurum ben word dizayni yaptim ama bu kadar karismamisti.
mutlu olmadim sonunda sablon dosya olarak yaptim. ocok daha basarili oldu.
sablon dozayni daha cok oneriyorum.

(sa)
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 17:05
evet netsisin düzeltmesi gereken sorun bu sanirim.
word de dizayni hazirladim. hersey cok güzel. dövizli siparisler için ayni dizayni kopyaladim. net fiyat gibi alanlari döviz net fiyat olarak degistirdim. yazmiyor. sadece 2 kalem degistirerek olur mu yaa..
neden netsis düzgün bir sekilde çözemiyor görsel dizayn sorununu. Disapprove 
Burak Erdemir
Yukarı Dön
kentbt Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kentbt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2007 Saat 11:26
çok naçizane bir teklifim silip o alanlari tekrar yapmaniz basmayan alanlari silmeniz valla ben de sürükle birak metodu ile yapilmis dizaynlar var bi ara yazilimla halletmistim
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2007 Saat 13:09
tesekkürler.
dizayni kalemlerden silip denemedim ama word deki tum alanlari sildim.
sonra tekrar denemek için önce tarih alanini ekledim sadece. tarih yerine telefonu basti. tarih alanini telefonun yerine yerlestirdim, belge noyu ekledim bu sefer belge no yerine telefonu, belge no yerine ise su an hatirlayamadigim bir alan basti. isin ilginci dün hazirladigim baska bir dizayn çok güzel çalisiyor.
ilginç.

serverda bir sey var mi onu deniyecegim. serveri yeniden baslatacagim.

Burak Erdemir
Yukarı Dön
kentbt Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kentbt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2007 Saat 17:39
serverla ilgili oldugunu sanmiyorum dizayn dll. yi degistirmek gerekebilir netsis bu fonksiyonda bazen setlerde sikintilar yaratabiliyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 1,375 Saniyede Yüklendi.