ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
muavin dökumunden sorgu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
selimhan
Üye Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2007 Saat 12:22 |
merhabalar kiymetli arkadaslar...benim sorum su: muavini döktukten sonra excelle aktarma yapmadan kendi ekrani içerisinde aradigim herhangi bi terimi bulamilmek mumkunmu...excell deki ctl+f fonksiyonu gibi yani ...simdiden tsk edrm
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Muavinin içersinde de FIND özelligi vardir. Ancak CTRL+F degil yukardaki iconla açilir...
|
|
SA
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
muavin için rapor tamamlaninca dürbün ikonunu tiklayin |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
selimhan
Üye Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kiymetli kardesim pek birsey anlayamadim benim acemiligimden ...biraz daha detayli açarmiisn rica etsem..tsk
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
emiray hocam aciklamis ama bende anlatayim dedim
rapor ekrana dokultukten sonra rapor ekraninin ustunde muavin basliginin altinda kucuk iconlardan durbun olani kullanarak aramani yapabilirsin.
|
|
(sa)
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Normal raporlarda icon (dürbün) olarak gelen FIND Fonksiyonu Rapor Modülündeki Raporlarda Main Menu (üstteki Dosya-Düzen-Biçim.... olan kisim) de Düzen Sekmesinde Item (Menu elemani) olarak gelmektedir... |
|
SA
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Haklisin aygumus üstad.
Ben onu unutmustum. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |