ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
SQL Silme komutu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ulkugom
Üye Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2016 Saat 13:48 |
Kolay gelsin.
Cahar Tablosuna aktardigim Verileri sql den silmek istiyorum . kayit sayisi 6 bini geçtigi için tek tek silmek zor olacak. toplu sekilde silmek istiyorum. Cari Hareket Tipler A olarak aktarmistim. Belirli bir tarih araligi var. örnegin 01-01-2016 / 09-05-2016 Tarihi araligindaki hareket Tipi A olan kaytlari silmek istesem Ilgili silme komutunu yazarmisiniz. |
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu sirketinizde aktarmadiginiz devir hareketleri de varsa onlar ne olacak?
delete from tblcahar where HAREKET_TURU='A' AND TARIH BETWEEN '2016-01-01' AND '2016-05-09'
komutu siler silmeden önce SELECT * INTO _YDKTBLCAHAR_20160517 FROM TBLCAHAR WHERE HAREKET_TURU='A' AND TARIH BETWEEN '2016-01-01' AND '2016-05-09' komutu ile yedekleyin |
|
Mehmet Baykan
|
|
ulkugom
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anladim. Evet olabilir. cari kodu örnegin 120-01-001 ile 120-03-900 arasi nida eklesek mümkünmü.
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
devirler hariç demek için
... AND ACIKLAMA NOT LIKE 'DEV_R' ekleyin sizin verdiginiz cari kod araligi da eklenebilir. yedeklemeyi yaparken bu kosullari aynen kullanirsaniz ve yedeklenen tablodaki kayit sayisini da sildiginiz kayit sayisi birbirine esit olmali |
|
Mehmet Baykan
|
|
ulkugom
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
HAYIR AÇIKLAMA OLMAZ. CARI KOD ARALIGI SEKILNDE KISIT VERMELIYIM. AÇIKLAMALARDA DEVIR YAZMIYOR ÇÜNKÜ. ÇESITLI AÇIKLAMALAR MEVCUT. 120 LI CARILER SIFIRDAN AÇILDI. IÇERIGINDE BASKA HAREKET YOK. SADECE AKTARDIKLARIM VAR. 320 VE DIGER CARILERDEN UZAK TUTMAK IÇIN 120 KISITI VERMEM GEREK
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
ulkugom
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
TAMAM hallettim. tesekkürler.
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
ulkugom
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sthar tablosundaki verileri, Tablodan tabloya kopyalamak suretiyle farkli bir sirketime koppyaladim.
koyapala yaptigim sirketten sthar tablosundan veriyi silmek istedigimde asagidaki uyariyi vermektedir. yardimci olurmusunuz neyi silmem gerek basta. (48 row(s) affected) Msg 208, Level 16, State 1, Procedure NETCONTEXT, Line 19 Invalid object name 'NETSIS..NETSESSION'. |
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
ulkugom
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SIZCE NEDEN OLABILIR BIR TÜRLÜ SILEMIYORUM
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
STHAR degil TBLSTHAR kullan
|
|
Mehmet Baykan
|
|
ulkugom
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
TLBSTHAR da veriyor hatayi
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
ulkugom
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tblsthar dan yapiyorum yalnis yazmisim... bu hatayi veriyior
|
|
Netsisten Vazgeçemiyorum
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yazdiginiz komutu ve aldiginiz hatayi tam olarak yazarmisiniz
|
|
Mehmet Baykan
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hangi komutu yaziyorsunuz ve aldiginiz hata nedir??
|
|
Mehmet Baykan
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dinamik depo veya kalemek de veri olabilir.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |