ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > Kurulum İşlemleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 8.0.4 Kurulum sonrası
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

8.0.4 Kurulum sonrası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 512
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 8.0.4 Kurulum sonrası
    Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 13:49
Merhaba 7 ve 8 ayny anda çaly?yyorlar su an sadece 7 surumunun VTGuvenlik dosyasyny 8 surume kopyaladym.Yanlyz SSO da kullanycy e?lemeye tykladygymda hata veryyor ve DB ayarlaryndada ekteky hatayy veryyor.

Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 1181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 14:01
veritabany baglantylaryny sa ile yaptyktan sonra NetSifrele yapyn

Mehmet Baykan
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 14:08
Regeditden 8 surumunun DB yollaryny ENTEGRE7 Dem7 ve PER7 yapyna duzeldi.
?u an clienta kurulum yapylamyyor.

Yukarı Dön
rhan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 590
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 15:38
kurulum dosyasyndaki enu uzantyly dosyalary silin. tekrar deneyin.

İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU

0544 241 45 55
0242 311 45 56
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 15:50
bir ay önce 8.0 çykmy?ty ?imdi 8.4, bayiler kafayy yiyordur herhalde.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 09:02
Orjinalini yazan: rhan rhan Yazdı:

kurulum dosyasyndaki enu uzantyly dosyalary silin. tekrar deneyin.

Hocam olmady ayny hata devam edyyor
Yukarı Dön
rhan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 13:54
Ba?lanty kuralym
Orhan ÇÖPÜROĞLU

0544 241 45 55
0242 311 45 56
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 10:14
Ayny hata bende de var..
çözüm var my?

Mehmet Baykan
Yukarı Dön
rhan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 10:16
Netsis80.ENU dosyasyny sildikten sonra kurulum yapabildim ben.
Orhan ÇÖPÜROĞLU

0544 241 45 55
0242 311 45 56
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 10:40
Client kurulumu yapaca?ym NETSIS.ENU dosyasyny da sildim. 
hata vermeye devam ediyor.

Mehmet Baykan
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2014 Saat 17:32
yeny exe yle duzelmys
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2014 Saat 16:18
Ben 8.0 kurmu?tum, ?imdi 8.4 set içinden üstüne Direk güncelleme yapaca?ym sizce yeterli olur mu?

ve 8.04 kuranlar bir kaç sykynty vardy sanyrym a?ylmy? ba?ka ?eyler var ise burada payla?abilir misiniz?
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2014 Saat 16:54
benim güncellemelerim düzene girdi. 8.04 teyim.

Düzenleyen mbaykan - 16 Aralık 2014 Saat 17:05
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2014 Saat 11:50
bende kurdum 8.04 u ama surekly lysans hatalary,sso hatalary veryyor.
ayny anda 7.4 kullandygymyz için my oluyor anlayamadym
Syrasyyla a?agydaky 2 hatayy veryyor 3.defa gyrmek ystedygymde bu sefer giri? ekrany gelyyor,sonrasyndada ara ara modullerde en altdaki hata geliyor.

Düzenleyen social - 17 Aralık 2014 Saat 12:16
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2014 Saat 13:26
Vtgüvenlik dosyasyny ta?yyyp dene istersen.
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2014 Saat 13:29
o ?ekilde zaten,ta?ymayynca hiç açmyyor
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2014 Saat 13:33
SSO dan lisans dosyalaryny tekrar olu?turup bir bak istersen, bunlar tabi varsayym.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 Saat 10:33
8.04 Sonrasy olu?an bo?, Standart8, dem8, per8 db lerini sildiniz mi?

ben bunlary silip mevcutlaryn adyny de?i?tirmeyi dü?ünüyorum.

PER7=>> PER8
DEM7=>> DEM8

gibi.
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 Saat 08:47
ben 7 leri sildim,personel zaren perrc idi,onu kullanmaya devam edyyorum.Demyrbasyda kullanmyyoruz
Yukarı Dön
social Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı social Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2014 Saat 21:28
7.0.4 de geri dondum 8.0.4 de surekli sso servisi hatasi veriyor clientlarda ve programdan cikmak gerekiyor.Ayrica cari haraket o kadar agirki haraketli bir cari cagirdigimda 20 saniye search ediyor.2 firmaya kurdum digerinde sso hatasi yok ama oda cok asiri agir calisiyor.7.0.4 cok guzeldi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,438 Saniyede Yüklendi.