ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Server Degistirmek istiyorum ( Makina Yandi ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hanifeoglu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanifeoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 17:59 |
Selamlar üstatlar ,
sizden ögrenmek istedigim server degistrimek zorunda kaldim sirket bulunan ibm server çöktü ( transtorler yandi makina acilmiyor ) 5 kisi Fusionstd 3.0 kullaniyoruz lisansli kullaniciyiz verilerimize hic birsey olmadi hdd içinden baska makinaya aktardim sql server pers ed 2000 kurdum xp makina üzerinde dbleride ekledim serverde bulunan Fusionstd klasorunude c: dizinine altina koydum ben simdi ne hangi ayarlari yapmam gerekiyor anamakina olarak yaptigim makinada ve kullanicilarda kisaca tarif ederseniz cok ama cok sevinirim. saygilarimla salih hanifeoglu |
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bir yetkili satici ile irtibat kurmaniz gerekir, tekrar yükleme için netsis den siparis alinmali.
|
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kopyala yapistirla olmaz tekrar kurulum yapilmasi gerekiyor... Lütfen Yetkili saticiyla görüsün
|
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netsis klasörünü paylasima aç clientleri ondan sonra kur
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
agokturk
Üye Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yetkili bir bayi araciligiyla kurulum yapildiktan sonra eski klasörün tekrar kopyalanmasi sonrasinda datalarin attachlenmesi sonrasinda sqlde temelset ve netsis kullanicilarinin açilmasi sonrasinda mevcut temelset klasörü altindaki netinfonss dosyasinin degistirlmesi ve en son olarak ta netsifrele yapilmasi yeterli olacaktir kanaatindeyim...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |