ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP Entegrasyonları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - NetOpenx 5 ile ERPye'e baglanip sirket.name alma
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

NetOpenx 5 ile ERPye'e baglanip sirket.name alma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
mennan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mennan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NetOpenx 5 ile ERPye'e baglanip sirket.name alma
    Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 17:45
Delphide yazilan bu kodu C# ortaminda yazmak istiyorum.Referans olarak netopenx5'i projeme ekledim.

"Field 'PROMOSYON' not found" hatasi aliyorum.Delphide bu hatayi almiyorum

// DELPHI

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);

begin
        kernel:=CoKernel.Create;
        sirket:= kernel.yeniSirket(vtMSSQL,'vt adi','vt kul adi','vt kul sif','netsis kul','netsis sif',sirket kodu);

edit1.Text := sirket.Name;

end;

// C#

Kernel kernel = new Kernel();
            MessageBox.Show(kernel.Version); // Netsis Versiyonu Geliyor Sorun Yok

>>> Ama asil sikintim Yeni Sirket Olusturmada <<<

Kernel kernel = new Kernel();
Sirket sirket = new Sirket();

sirket = kernel.yeniSirket(TVTTipi.vtMSSQL,"vt adi","vt kul adi","vt kul sif","netsis kul","netsis sif",sirket kodu);
               MessageBox.Show(sirket.Name); // ALINAN HATA : "Field 'PROMOSYON' not found"

Düzenleyen mennan - 24 Haziran 2011 Saat 17:47
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 1181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 20:42
Sirket sirket ;

sirket = kernel.yeniSirket(TVTTipi.vtMSSQL,"vt adi","vt kul adi","vt kul sif","netsis kul","netsis sif",sirket kodu);

seklinde dener misin?
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
mennan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mennan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 12:17
Orjinalini yazan: mbaykan mbaykan Yazdı:

Sirket sirket ;

sirket = kernel.yeniSirket(TVTTipi.vtMSSQL,"vt
adi","vt kul adi","vt kul sif","netsis kul","netsis sif",sirket kodu);seklinde dener misin?

Ayni sekilde denedim hata yine Field "PROMOSYON" Not Found !

Atladigim bir yer mi var anlamadim.
Yukarı Dön
mennan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mennan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 12:32
Ayrica C#'ta sadece sunucuda yüklü olan netsis klasörünün içersindeki Netopenx5'i referans olarak gösterdim ve using'lere ekledim.Bunun haricinde yapmam gereken baska islem var mi acemisiyim kusura bakmayin
Yukarı Dön
mennan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mennan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 13:03
Arkadaslar sorunu buldum.Butonun click olayina yazmistim tüm kodu,form_load olayina tasiyinca çözüldü.Ama nedenini bilen biri varsa ögrenmek isterim
Yukarı Dön
mdngg6 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mdngg6 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 18:40
Arkadaslar bunun nedenini bulabilen var mi? mennan kardes bi gelisme varmi bu konuda?
Yukarı Dön
mennan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mennan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 00:20
Define ettigim nesneyi drop etmedigim için tekrar olusturma da hata aliyodum hatirladigim kadariyla.Nesneyi kullandiktan sonra try-catch-finally ile her halukarda nesneni silmen gerekiyor.

bununla ilgili bir örnek var inceleyebilirsin.

http://www.mennansevim.com/?p=126
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,777 Saniyede Yüklendi.