ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Kasa Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kasa Acil Yardim
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Kasa Acil Yardim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kasa Acil Yardim
    Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2011 Saat 11:00
herkese kolay gelsin, öncelikle belirteyim ki netsise acemiyim.
Kasaya deneme amaçli gelir ve gider kayitlari yaptim. bu kayitlari silmeme ragmen kasa raporu aldigimda bu tutarlar hala mevcut görünüyor. kasayi nasil sifirlayabilirim.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2011 Saat 14:20
Silme islemini nasil yapiyorsunuz. Kasa RAporunu Kasadan mi muhasebeden mi aliyorsunuz?
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2011 Saat 16:45
kasa raporunu kasadan aliyorum.kasa muhtelif altinda kayitlar var, onlari silmeye kalktigimda kayitlar baska modülden eklendi diye uyari veriyor ve silme gerçeklesmiyor.
Yukarı Dön
ilhan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2011 Saat 17:50
Dekonttan islenmis olabilir, Faturadan kapali fatura olarak
islenmis olabilir. Oradaki kayitlari da bir kontrol edin.
Netsis'i Uyarlamak İşin Kolay Kısmı, Zor Olan Kullanıcıyı Netsis'e Uyarlamak ...
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 11:23
Faturadan hepsini silmistim, dekontta islemmemis, faturada silinmesine ragmen kasada hala kayitlar mevcut, ama genel muhasebeye aktardigimda kasada görülen kayitlar genel muhasebede yok, bazi kayitlari SQL 'den silmek gerekiyormus galiba, o konu hakkinda da malesef hiç bilgim yok.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 12:13
Islemlerden / Dönemsel Silme yapti iseniz Kasadaki ve stoktaki kayitlar silinmez.
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 10:20

tüm modülleri girip kayitlari sildim. egtegrede de tüm kayitlari sildim. fakat kasada hala bazi kayitlar duruyor, ögrendigim kadariyla bazi kayitlari ters kayit atip siliyormus o yüzden de bazi kayitlar duruyor hala kasada , bunlari tamamiyle nasil silebilirim. ters kayitlariyla beraber

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 11:13
SQL 'den
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 17:13
malesef SQL'den hiç anlamiyorum. özel den msn adresinizi gönderip, yardimci olursaniz deneyebilrim ve ayrica çok sevinirim.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 17:39
Eger 0 bir sirket ise sene sonu devir yeni yil kopyalama yapabilirsiniz.
Ama ondada bir kaç ayar lazim.

SQL servera ulasabiliyormusunuz.
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 17:48

evet

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 10:30
login olun ve ilgili db yi seçin
sonra New Query ve

DELETE from TBLKASA

Çalistirin. Kasadaki tüm kayitlar silinir.
Yukarı Dön
Çaylak Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Çaylak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 11:10
Sn.Conari,
SQL servere nasil baglaniliyor?
Selamlar.
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 11:16
DELETE from TBLKASA  yazdiktan nasil çalistiriyoruz
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 12:19
F5
Yukarı Dön
tlosfethiye Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tlosfethiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 13:02
merhaba

1- baslat
2-(tüm) programlar
3- sql server management studio
4- connect
5-nev query ( sol üste)
6- USE SIRKET ISMI  F5
7- SELECT * FROM TBLKASA F5 (Gör) - alta silmek istedigin bilgiler mi bak sonra SELECT in basina -- koy
8- DELETE FROM TBLKASA F5 (Sil)

not: islem yapmasini istemedigin satirin basina -- koy daima
Recep TEKE
ASR Danişmanlik
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 15:51

sonsuz tesekkür ediyorum , sonunda basardim.bir de tevkifatli kestigimiz kdv de yardimci olursaniz. o kunuyuda açmistim. ama bir türlü muhasebeye dogru entegre yapmiyor.

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 16:38
Çoklu Tevkifat olayi var onu inceleyebilirsiniz?
Yukarı Dön
ahbab Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahbab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 17:07

bizde sadece %18 ve %18 1/2 tevkifatli hesaplanan kdv var , bunlarin entegrasyon kodlarini nasil olusturabilirim burada biryerlerde yanlislik yapiyorum.

Yukarı Dön
Çaylak Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Çaylak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 09:33
Sn.tlosfethiye

Server de kurulu netsis için sql ye nasil baglaniyoruz.

Selamlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,523 Saniyede Yüklendi.