ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
ERP windows 7 'de çalismiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tercal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2010 Saat 09:51 |
netsis windows 7 'de çalismiyor acaba nasil çalistira bilirim acaba
bilgisi olan var mi
|
|
depoline
Üye Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çalismiyo derken hata ne veriyor istemci mi sunucu mu
|
|
aslan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netsis client veya sunucu kurulumuyaparken sag tus admin olarak çalistir diyerek denediniz mi?
|
|
en büyük aşkım NETSIS
|
|
tercal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ag dan baglanirken hata aliyorum
EphesDLL.DLL hata si aliyorum
|
|
bimanet
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sikintini çözmedi isen bana uzak masa üstü ac ben calistirayim . kolay gelsin..
|
|
**Bimanet Bilgisayar**
Sorun Yok Bimanet Var |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ASLAN arkadasin dedigi gibi client ise sag tus yapip yönetici olarak calistir diyeceksin olmassa olmaz ayrica windows starter ise calismama ihtimali var ona göre
|
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netsis de herhangi bir sorun yok, arkadaslarin dedigi gibi client kurarken sag ile
YÖNETICI OLARAK ÇALISTIR i tiklayiniz. sorunsuz kurum yapacaktir. ben 1 yildan fazla zamandir win7 de netsis client kullaniyorum, hatta xp ye göre çok hizli tepki veriyor. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
ali5001
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
forrunner.exe yi eski bi versiyon ile de?i?tir. Ystemciyi kurabilirsiniz 4.0.14 versiyonundaki forrunner.exe hata veriyor. Ben eski versiyon forrunner.exe bulup denedim çaly?tyrdy.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |