ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP Rapor Hazırlama
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - NETSIZ AGI HESAPLAMIYOR..
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

NETSIZ AGI HESAPLAMIYOR..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
lives8335 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lives8335 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NETSIZ AGI HESAPLAMIYOR..
    Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 Saat 15:09
MERHABALAR...
NETSIZ PROGRAMINI YENI KULLANMAYA BASLADIM. YANLIZ TÜM BILGILERI GIRMEME RAGMEN AGI INDIRIMINI HESAPLAMIYOR. NEYI YANLIS YAZIYORUM BIRTÜRLÜ ÇÖZEMEDIM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 Saat 15:40
orani girdinizmi personel kartlarina.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
SCORPION Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SCORPION Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 Saat 16:31
bütün tanimlamalari yaptiniz hala asgari geçim indirimini hesaplamiyorsa
Serverda admin kullanici ile insan kaynaklarina girip yardim menüsünden onayli sürüm güncellemeye girip ordaki ilk tamam butonuna basip ardindan güncelle butonu tiklayip güncelleme yapilmasi gerekir. Bu islemin ardindan kapatip açin netsisi isleminizi tekrar deneyin
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 Saat 17:21

Bir diger neden ise verilen ödeneklerin GV matrahina dahil olmamasi yani sicilin GV ödemesi çikmamasi olabilir.

Yukarı Dön
NETSYS Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NETSYS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 Saat 18:59
Orjinalini yazan: lives8335 lives8335 Yazdı:

MERHABALAR...
NETSIZ PROGRAMINI YENI KULLANMAYA BASLADIM. YANLIZ TÜM BILGILERI GIRMEME RAGMEN AGI INDIRIMINI HESAPLAMIYOR. NEYI YANLIS YAZIYORUM BIRTÜRLÜ ÇÖZEMEDIM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
TBLSIRKET TABLOSUNDA HESAPLANACAK ALANI 1 OLMALIDIR.
Yukarı Dön
ilhan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 Saat 11:02
Orjinalini yazan: NETSYS NETSYS Yazdı:

Orjinalini yazan: lives8335 lives8335 Yazdı:

MERHABALAR...

TBLSIRKET TABLOSUNDA HESAPLANACAK ALANI 1 OLMALIDIR.

Evet NETSYS dogru söylüyor benzer durum benim de basima gelmisti. Tüm bilgileri girmeme ragmen AGI hesaplamiyordu baktigimda TBLSIRKET tablosunda hesaplanacak alaninin degerinin 0 oldugunu gördüm. Bunu 1 olarak update edince AGI geldi..
Yukarı Dön
lives8335 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lives8335 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2010 Saat 09:56

önceden bir isçi çalisiyordu ve onun agi hesaplayarak yaziyor program ama simdi tekrar yeni bi giris yaptim. ama bu isçinin agi hesaplamiyor. Personel bilgilerinde nerde agi yaziyoruz. Bunun hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar...

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2010 Saat 13:14
personel sabit bilgileri > personel ek bilgileri-1 sekmesi
Yukarı Dön
GungorYilmaz Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GungorYilmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2010 Saat 10:56
AGI nin hesaplanmamasinin .. sebebi var.
1- Onayli sürüm güncellemsi yapilmamistir. (Admin NETSIS kullanisi ile Server dan yapilmasi gerekmektedir.)
2-TBLSIRKET Tablosunda HESAPLANACAK alan degerinin 1 olmasi gerekmektedir.
3-Personel Sicil kartinda AGI nin orani yazilmamistir.

Bunlar kontrol edilmelidir.

Güngör Yılmaz
Yukarı Dön
Hakan Fidan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: -2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hakan Fidan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 Saat 01:22
Bu forum amacini asiyor arkadaslar. F1 diye bir tus var Netsiste. Ikincisi bu programi satanlar destek vermiyor mu ? Üçüncüsü E-Learning var. Bu forumlarin amaci ben Netsis'i bilmiyorum ama mecbur kaldik iste kullanacagiz sunu bunu nasil yapacagim olmamalidir. Arkadaslar reçetelerde ki 1. safhalar için sonlu kapasite planlama için script yaptim, alin kullanin tarzinda olmalidir. Bilmem anlatabildim mi ? Bu is forum gezerek olmaz. Derdine derman bulamayinca da Netsis yapmiyor olur. Netsis yapar. Pirini bulursan her seyi yapar.
Hakan FİDAN
Netsis Proje Danışmanı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,776 Saniyede Yüklendi.