ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
netopenx gereksinim olusturma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 23:17 |
S.a. Arkadaslar. Netopenx MRP de gereksinim planlama olusturmayi çalistirabiliyormuyuz
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
s.a. conari hocam. MGP degil Malzeme gereksinim plani olusturma. yani siparisleri alip ana üretim plani olusturma mrp zaten çalistirabiliyorum. mrp modülünde gereksinim plani olusturma nasil yapiliyor. Burada sikintim var.
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gerekisinim Planlama dedigin MGP degilmidir.
MGP nin açilimi
"Malzeme Gereksinim Planlama" degilmi benmi yalnis biliyorum.
Kodda
mrp.MGPCalistir();
olarak kullanilmis. |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
s.a. üstad. bu gereksinim olusturma. Faturalastirilmis siparislerden kalan bakiyeler ve yeni siparislerin teslim tarihlerine göre MRPPLAN tablosuna kayit yapiyor. MGP burdaki bilgilerden ihtiyaç çikarmadir. MGP yapiyorum bana MGO lazim.
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ÇAlistirilabilir.
MRP den önceki hazilik islemi yani "Malzeme Gereksinim Plani Olusturma" islemi örnek kodu vardi. Hatta bununla alakli eski isyerimde uygulama bile yazdim... Düzenleyen AyGuMuS - 21 Aralık 2008 Saat 22:31 |
|
SA
|
|
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
s.a. tekrar. Aygumus hocam. Ben bunun ile alakali kod bulamadim. Örnegi varsa gönderebilirmisiniz lütfen. Tesekkürler
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
a.s Hocam bende alakali kodlarin hepsi eski sirketimde kaldi... Isten ayirilirken güvenlik açisindan iliskim hemen kesildi. Notebook ve diger araçlarimi hemen teslim etmek zorunda kaldim. O yüzden sourcelarimi alamadim. Muhtemelende onlarda Notebook'um da o kadar degerli sourcelarin bile oldugundan haberleri yoktu. bence Notebook'umu sifirlayip birine vermisler sourcelarda uçmustur bile... ... Gülüyorum çünkü bende de yedekleri yoktu ama hepsi aklimda... Zaten DELPHI de yazmistim simdi de C#'a geçtim. O yüzden onlarin o kadar ehemmiyeti de yok artik benim için....
Su sene sonu devri atlatayim. C# da projelerimi yeniden yazacam. Sana yollarim ama bende örnegi NETSIS den almistim. Sözlesmen varsa onlardan talep et muhtemelen verirler...
Bu sefer akillandim... Yedekli çalisiyorum... :D |
|
SA
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |