ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
tarih aralikli mizan 4.0.12 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bugi_boy
Üye Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2008 Saat 10:10 |
4.0.10'da böyle bir sorun yoktu.. tarih aralikli mizan aldigimizda bazi hesaplari gösteriyor, bazilarini göstermiyor...
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4.0.12 de baya problem var anlasilan.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
bugi_boy
Üye Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yevmiye kontrol çalistirinca düzeldi.... |
|
denver
Üye Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netsisin 4.012 versiyonunu allah hak getire banka modülünde çek modülünde bende birçok hatasini yakaladim akli olan 4.0.12'e geçmesin |
|
H@LİL
Üye Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: -1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar Sadece Mizan Da Sorun Var benim bildigim onu da yevmiye kontrolü çalistirinca düzeliyor.
|
|
Bilgi Paylaşmak Sanattır..!
|
|
DERYAS
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4.0.12 ile ilk güncelleme yaptigimizda muain mizan hiçbiveriyi alamiyosunuz ama yevmiye kontrol ile hersey düzeliyor. mecbur kalmadikça bende güncellemiyorum 4.0.12 ile
|
|
Netsis
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2006 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben hiç mizan alamiyordum, Yevmiye kontrolunden sonra düzeldi...
|
|
Netsis
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2006 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bendede bazi sirketlerde yapti tamaminda degil.Yani (2007) sirketimde. 2006-2008 de sorun yoktu mesela... DBupdate yapmistim yinede olmamisti... |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben dün Güncelledim, hiç bir sey yapmadan direk alabiliyorum. |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |