ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Şikayetleri ve Diğer Sorular
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ERP Fusion Standart 3 client kuramiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

ERP Fusion Standart 3 client kuramiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ERP Fusion Standart 3 client kuramiyorum
    Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 Saat 17:36
Merhaba netsisde client kurarken  server klasörünü gösterdikten sonra çikan sunucu ismi hatali ve silik.Bunu nasil düzeltebilirim... çok acil
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 Saat 18:01
Registry e bakin
HKLM-SOFTWARE -NETSIS
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 Saat 18:04
baktim ama orada server ismi ile ilgili bir girdi yok.Ben eski makinedeki dosyalari yeni kuruluma kopyalayinca oldu sanirim.Çünkü eski bilgisayar adi CFS idi yeni  orneksrv olmasina ragmen client kurarken CFS görüyo sunucuyu
Yukarı Dön
NETSYS Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NETSYS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 09:27

SERVIS KLASÖRÜ IÇINDEKI NETSIFRELEYI ÇALISTIRMAN GEREKIYOR SANIRIM

Yukarı Dön
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 09:42

Netsifreleyi çalistirdim.Basari ile oldu raporu verdi.Client i kurarken

Dosya kopyalanamiyor.Kaynak Dosya veya diskten okuyamiyor.

hatasini veriyor

sonra bir ekran çikiyor orada
Activx  olarak   ortak klasörünün içinde 
VCF15.ocx
NNRX.OCX
NSCE.OCX
TLBINF32.dll
dosyalarinin okunamadigini söylüyor.Ortak klasörüne baktigimda zaten öyle dosyalarin olmadigini görüyorum.

He bu arada server 2003 SBS üzerinde kosuyor netsis.Program çalisiyor.Ama client tarafini ekleyemiyorum.Baska yolu yokmudur. client eklemenin

Yukarı Dön
NETSYS Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NETSYS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 10:50
CD VARSA CD DEN YOKSA FTP.NETSIS.COM.TR DEN OLMAYAN DOSYALARI TAMAMLAMAN GEREKIYOR
Yukarı Dön
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 11:01

TEKRAR KURDUM SIMDI ESKI DATALARI NASIL AKTARABILIRIM

ARTI FTP SIFRE ISTIYOR
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 11:20
SQL e Attach etmeniz yeterli.
Netsis db si dahil tabikii
Yukarı Dön
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 11:23
TAMAM veri tabanini attach ettim
fakat client kurarken hata vermeden kurulmasina ragmen açmiyor.
BDE 8456
Am error occured while attempting to initialize the Borland Database Engine error ($2108)

seklinde bir hata veriyor

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 11:37

vers.3 dü pardon. Server da BDE administratoru çalistirip DB leri buraya da eklemelisiniz.

Yukarı Dön
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 11:41
Cevaplariniz ve ilgiliniz için tesekkür ederim. Serverda Netsis çalisiyor problem yok
sorunun client ekleyememek asagidaki hatayi veriyor.Çalistirirken.

client kurarken hata vermeden kurulmasina ragmen açmiyor.
BDE 8456
Am error occured while attempting to initialize the Borland Database Engine error ($2108)

seklinde bir hata veriyor

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 12:11
clienttaki BDE ayarlarina bakmalisiniz
Denetim Masasi BDE administratoru çalistirarak.

Yukarı Dön
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 12:17
BAKIYORUM  SERVER ISMI VS. DOGRU AMA SA ILE GIRMEYE ÇALISTIGINDA

Vendor Initialization failed
Cannot Load ab IDAPI servise library
file : NTWDBLIB.DLL

(bu arada BDE yoktu ben kurudum serverdaki cnf  dostasini import ettim)
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 Saat 13:24
IDAPI32.cfg dosyasini bir kontrol edermisin.
BDAadmin.exe yi çalistirdiginda vt leri görüyormusun görmüyor isen sag tiklayip New ordan MSSQL
sonra olusan alias ayarlari tamamlamayi deneyiniz. hata veren DLL mevcut degilse kopyalayiniz.
Yukarı Dön
sifirY Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifirY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2008 Saat 00:19
Çok tesekkür ederim yardimlariniz için. NTWDBLIB.DLL dosyasini system32  klasörüne kopyalayinca çalisti.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,579 Saniyede Yüklendi.