ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
v4.0'dan v5.0'a geçiste Bordro Sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
orhanbay
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 Saat 15:16 |
Bir müsterimizde (Netsis-Muhasebeci Paketi) 4.0.14'ten 5.0.10'a yükseltme yaptim. Temelset ve Demirbas sorunsuz sekilde çalisirken Bordro (IK) açiliyor ancak hemen hemen tüm menülerde çesitli SQL hatalari veriyor.
Notlar :Yeni olusan Personel Database'i PERRC Önceki Database PER30 *Regedit'ten Personelin veritabanini PER30 olarak degistirmeme ragmen sorun düzelmiyor. Neden olabilir? Çözüm için ne yapabiliriz? Yardimci olursaniz sevinirim. Düzenleyen orhanbay - 11 Haziran 2012 Saat 15:27 |
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4.0'IN SON SETI ILE DBUPDATE yapin,
sonra netsis veritabanindan cumleupdate30 ve cumleupdate30nin içerigini silin, 5.0 a geçin, dbupdate yapin, düzelecektir. |
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
aozyurdakul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aozyurdakul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Personel ana ekranda Sistem modülüne girin. Kayittan yeniden yapilandirma > Netsis yapilandirmasi islemini çalistirin.
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dbupdate islemini bir kez daha tekrarlayin
"Daha önceden çalistirilmayan cümleler çalistirilsin" Kutucugunu isaretleyin lütfen... |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
orhanbay
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Söylediginiz Sistem modülü müsterideki Muhasebeci paketinde bulunmuyor. baska bir bilgisayarda baktim dediginize orada var ama iste müsteride olmayinca deneyemedim. yine de tesekkürler |
|
orhanbay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
DBUpdate islemini bir çok kez denedim, sizin söylediginiz gibi "daha önceden çalistirilmayan cümleler çalistirilsin" kutucugunu isaretleyerek de denedim ancak sonuç yine ayni. |
|
orhanbay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Söylediginiz yöntemi hatadan sonra denemedim ancak 5.0'i kurmadan önce 4.0'in son seti ile DBUpdate islemi yapmistim. su anda diger modüller de (temelset,demirbas,vs..) kullanildigi için silip tekrar kurulum da yapamiyorum. zaten tekrar kurulum yapsam bile yine ayni hatayi alacagim sonuçta |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hatalardan birini yazabilirseniz memnun olurum...
|
|
Iyi çalismalar.
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netsis veritabanindan cumleupdate30 ve cumleupdate50nin içerigini silin,
DBUPDATE yapin, bir veya birkaç tabloda sorun olacaktir, onlari da buraya yazarsaniz, kodari göndeririz, çalistirip çözersiniz. |
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
agokturk
Üye Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
5.0.10'dan önce 5.0.0 seti ile güncelleme yapildi mi? 4.0'dan 5.0.10 ya da 12 ye geçislerde önce 5.0.0 setiyle bir güncelleme yapmak gerekiyor...
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4.0.14 üzerinden direk 5.0.12ye güncelleme yapabilirsiniz...
5.0.0 olmasada olur... |
|
Iyi çalismalar.
|
agokturk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4.0.14 üzerinden direk 5.0.12 güncelleme yapilamaz. KDV kolonlari v.b. bir kaç olusmayan tablo ve kolon ile ilgili hata alacaksinizdir. Netsis Call Center'dan direk olarak bilgi alinabilir konuyla ilgili olarak. Mutlaka ve mutlaka 4.0.14'ten sonra 5.0.0'in son seti ile güncelleme yapilmalidir.
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Netsis CallCenter'da mi çalisiyorsunuz ?
|
|
Iyi çalismalar.
|
agokturk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hayir. Yetkili bir Netsis bayisi olarak müsterilerimize hizmet veriyoruz. Fakat bu bilgiyi direk Call Center'dan aldik. Ve bunu burada yazma ihtiyaci hissediyorum ki bizim yasadigimiz sikintilari insanlar tekrar tekrar yasamasinlar diye. Yoksa bu forum neden kurulsun ki?
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Forumun kurulma amacini ben okudum o yüzden biliyorum ve elimden geldigi kadarda yardimci oluyorum zor durumdaki insanlara
herhangi bir hatirlatmaniza ihtiyacim yok Sadece CallCenterdami çalisiyorsunuz diye sordum... Cevap basit Evet yada Hayir Sizinkisi Hayir bende diyorumki tamam... |
|
Iyi çalismalar.
|
orhanbay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tesekkürler ilginize. Sorunu Sql'i ve Netsis'i (5.0.10) yeniden kurarak hallettim. tüm islemleri tekrar yaptim ama olsun sorun degil,su anda sorunsuz kullaniliyor.
|
|
NETSYS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eger yapabilirseniz veritabanindan cumleupdate50 tablsosunun silin .(DELETE CUMLEUPDATE50) Bu tablonun içeriginin silinmesinin zarari yoktur, daha önce çalistirilan cümleleri tutar sadece. Daha sonra DBUPDATE tekrar çalistirin
|
|
agokturk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bybarone kusura bakmayin ama insanlara bana soru sorduklari zaman kaç kelimelik cümleyle cevap verecegime kendim karar verebilirim. Bu bence insanlarla iletisim kurma becerilerinden birisi. Birisi size soru sormus siz emme basma tulumba gibi evet hayir da diyebilirsiniz ya da açiklayici düzgün kelimeler kullanarak daha detayli da bilgi verebilirsiniz. Ben ikinciyi seçtim. Benim seçimim benim kararim:)) Çok cevap almak istemiyorsaniz soru sormazsiniz olur biter. Saygilar sunarim.
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Iletisiminize karisma gibi bir niyetim yok
ve beni ilgilendiren bir konuda yok neden bu kadar sorun ettiniz anlamadim konuyu uzatmayalim isterseniz... |
|
Iyi çalismalar.
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Alp call centerdakiler hiç güncelleme yapmismi sorsana onlara.4.0.14 güncelleme yapmak yeterli.saglam olsun diye 2 kere çalistirmakta fayda var.Fakat 5.0.12 ye geçiste personelde sikintilar var 5.10 en sona güncelleme yapip sonra günceleme yapmak daha saglikli.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |