ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Banka Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Çok acil!!! Banka Modülü Tamamen Hata Veriyor..
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Çok acil!!! Banka Modülü Tamamen Hata Veriyor..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
unutkan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı unutkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çok acil!!! Banka Modülü Tamamen Hata Veriyor..
    Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 09:47
merhaba arkadaslar.
4.0.14 (güncel dbupdate'li) setinden tekrar yükleme ile 5.0.2 setine yükseltme yaptik. db update çalistirdigimda  bnkhessabitotr (galiba bir view) hata veriyor ve banka üzerinde hiç bir islem yapamiyorum. tekrar 4.0.14 yükledim yedek datalari tekrar yükledim ama 4.0.14'de ayni hatayi veriyor... log sonuçlari ve hata ekranlari linkte. ilgilenen arkadaslara tesekkürler.

Ergenekon, Sezon 2 - Bölüm 1.2.3.....
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 13:15
selam
cumleupdate silip bi kac kere daha yaparmisin
(sa)
Yukarı Dön
unutkan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı unutkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 14:13
db update  i çok denedim olmuyor... son update dosyalariyla da denedim... baska müsteri tekrar kurulum yaptim oda olmadii... son iki haftam sadece netsis hatalariyla ugrasmakla geçti zaten...
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 14:24
cumleupdate sildinmi ?
bankada vere hatayi buraya yazarmisin

(sa)
Yukarı Dön
NETSYS Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NETSYS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 16:14
Orjinalini yazan: unutkan unutkan Yazdı:

merhaba arkadaslar.
4.0.14 (güncel dbupdate'li) setinden tekrar yükleme ile 5.0.2 setine yükseltme yaptik. db update çalistirdigimda  bnkhessabitotr (galiba bir view) hata veriyor ve banka üzerinde hiç bir islem yapamiyorum. tekrar 4.0.14 yükledim yedek datalari tekrar yükledim ama 4.0.14'de ayni hatayi veriyor... log sonuçlari ve hata ekranlari linkte. ilgilenen arkadaslara tesekkürler.

bir ihtimal veritabaninin yada sql in dili türkçe olmus olabilir.bu durumda özellikle banka viewlerinde sorun oluyordu diye hatirliyorum.sql den bakmak lazim
Yukarı Dön
aslan Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 16:22
sql kurulumu yaparken collation alanini yanlis secilmis databasenizin yedegi varsa hiç buraya eklemeden sqlin dilini degistirin yada sqli yeniden kurun ve sql kurulumu yaparken collation alaninin  SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS olmasina dikkat edin collaction alani farkli olan sqlde bu hatayi alirsiniz. eger database yedeginiz yoksa düsünmek bile istemiyorum

Düzenleyen aslan - 23 Eylül 2010 Saat 16:25
en büyük aşkım NETSIS
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 17:23

collaction ayari, zaten create ederken de yazmis dbupdate.

bu tip çevirileri yapan programlar var nette bulabilirsiniz.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 17:56
Aslinda hepsini kaldirip temiz bir kurulum en kati çözüm elbette bu sadece benim fikrim.
hatali collaction bazen farkli hareket tablolarina da yansiyor.
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
unutkan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı unutkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 16:01
merhaba  arkadaslar yardim için çok tesekkür ederim.
bir iki sorum olucak isleetim sistemi xp home oldugu için 2005 express edition kurulmus daha önce ki kurulumda collaction ayari ne olarak seçildigini bilmioyrum. kurulum sirasinda ayarlari gizle seçenegi aktifken kurulum yaptigimda karakter setini SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS  olarak yaparmi,  yoksa dil seçenegini kendimmi yapmam gerekiyor kendim yaptigimda turkish otomatik geliyor, CI_AS ayarlarini yapiorum dili ne yapmam gerekiyor. Netsiste de  yeni bir sirket olusturdugumda bütün modüller saglam çalisiyor, ama eski verilerle islem yapamiyorum benm eski database' leri degistirmem gerekiyor galiba, netten baktim
ALTER DATABASE TESDEM2010 SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE
ALTER DATABASE TESDEM2010 COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS
ALTER DATABASE TESDEM2010 SET MULTI_USER 
komutunu buldum burda da alan ve uzunluklarini belirtmem gerekiomus...

herkese tesekkür ederim...
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 17:06

windows home mu aman kalsin Angry

netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
Yukarı Dön
unutkan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı unutkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 17:07
netsis call center'da sql'e girdigi için tam destek veremiyoruz diyor bütün tablolarin collaction degerini degistirmeniz gerekio dedi kapatti :((
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 17:36
Collectionlari
select * from syscolumns 
çek ve oradan update et.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,516 Saniyede Yüklendi.